Gavekort
Nå har vi i Mandal by lansert sentrumsgavekort : "Mandalsgavekortet". Dette kan brukes i de aller fleste butikker i Mandal. Det kan selvfølgelig brukes hos oss. =)
Vi selger også naturligvis Interfloras elektroniske gavekort som kan brukes i alle Interflorabutikker over hele landet! Vi har og våre egne gavekort som kan kjøpes og brukes i vår butikk, Blomsterverkstedet!

Lys
Nå har vi begynt å selge lys og servietter. Vi har fått inn mange lys i fine julefarger. Lysene er i god kvalitet og brenner fint. Vi har lys som brenner ned å får "spindelvev-mønster" og vi har også fått luktelys. Luktelysene har svak duft. Duftene vi har er "Rosemary", "Oxygen" og "Anti-tobacco". Det sistenevnte lyset skal hjelpe til å rense luften der det røykes. 

Sjokolade
Interflora tilbyr også god belgisk sjokolade som vi nå har fått inn, samt skikkelig god marsipan! Burde prøves. Disse er søte ekstra oppmerksomheter å legge til blomstene man sender.

Lykter og telysholdere
Vi har fått inn mange fine telysholdere og lykter nå, og de har plass til både store og små lys.
Velkommen inn for å se!

Interiør
Nå har vi fått inn en god del interiørting som vi gjerne vil vise deg. Stikk gjerne innom! :)

Vi fører som eneste butikk i Mandal interørmerket Riviera Maison. Her finnes utrolig mye pent og mange praktiske varer til husog hjem, hytte og til båt